Automatski sistemi za navodnjavanje

Automatski sistem navodnjavanja pružiće Vam udobnost automatske kontrole i sigurnost pravovremenim i kvalitetnim zalijevanjem zelenih površina. Bilo da se radi o polijevanju vašeg travnjaka, zalijevanju uređene bašte, zahtjevnih tipova travnjaka kod održavanja sportskih terena ili natapanju poljoprivrednog zemljišta.

Uz senzore koji kontrolišu vanjsku temperaturu i padavine kao i upravljačke jedinice trošenje vremena na polijevanje zelenih ili poljoprivrednih površina je stvar prošlosti.

Pružamo kompletnu uslugu po principu ključ u ruke, koja obuhvaća savjetovanje, projektovanje i ugradnju sistema manjih zelenih površina kao, prilagođenu vašim željama i zahtjevima kao i servis godišnjeg održavanja proljećno puštanje i jesenje isključivanje.

SMARAGD TRAVNIK ugrađuje samo profesionalni sistem za navodnjavanje američke firme koja je jedan od najvećih i vodećih svjetskih proizvođača opreme za navodnjavanje i automatsko zalijevanje i raspolaže sa preko 250 patentiranih proizvoda te je pionir u inovacijama i stvaranju proizvoda za navodnjavanje.