+387 61 278 299 +387 61 322 181
smaragdtravnik@gmail.com
Kalibunar 26 B, Travnik
Bosna i Hercegovina

AUTOMATSKI SISTEMI ZA NAVODNJAVANJE

Automatski sistem navodnjavanja pružiće Vam udobnost automatske kontrole  i sigurnost pravovremenim i kvalitetnim zalijevanjem zelenih površina. Bilo da se radi o polijevanju vašeg travnjaka, zalijevanju uređene bašte, zahtjevnih  tipova travnjaka kod održavanja sportskih terena ili natapanju poljoprivrednog zemljišta.

Uz senzore koji kontrolišu vanjsku temperaturu i padavine kao i upravljačke jedinice  trošenje vremena na polijevanje zelenih ili poljoprivrednih  površina je stvar prošlosti.

Pružamo kompletnu  uslugu po principu ključ u ruke, koja obuhvaća  savjetovanje, projektovanje i ugradnju sistema manjih zelenih površina kao, prilagođenu vašim željama i zahtjevima kao i servis  godišnjeg održavanja proljećno puštanje i jesenje isključivanje.

SMARAGD TRAVNIK ugrađuje samo profesionalni sistem za navodnjavanje američke firme koja je jedan od najvećih i vodećih svjetskih proizvođača opreme za navodnjavanje i automatsko zalijevanje i raspolaže  sa preko 250 patentiranih proizvoda te je pionir u inovacijama i stvaranju proizvoda za navodnjavanje.

 

REFERENCI

Privatna kuća – Travnik_2

Privatna kuća 29 – Novi Travnik

Privatna kuća 28 – Travnik

Privatna kuća – Zenica

Privatna kuća – Sarajevo

Privatna kuća – Cavtat

Privatna kuća Travnik 

Privatna kuća_23

Privatna kuća_19

Gradski trg